Deco My Tree: حذف آرزو و تغییر افرادی که میتوانند آن را بخوانند
آرزوی اشتباه را حذف کنید و دوباره بفرستید. حالت عمومی یا خصوصی را تغییر دهید یا آویزی را از درخت خود بردارید.

چیزی را اشتباه نوشتهاید؟ آرزوی قبلی را حذف کنید و دوباره بفرستید. اگر فقط تنظیم حریم خصوصی اشتباه است، بدون نوشتن دوباره آن را تغییر دهید.
پیش از شروع
با همان حسابی وارد شوید که آرزو را فرستادهاید. درخت دوستتان را باز کنید و روی آویز خود بزنید.
این دکمههای حساب برای مهمان نمایش داده نمیشوند. اگر دکمهها نیستند، حساب ورودتان را بررسی کنید.

آرزوی خود را حذف کنید و دوباره بفرستید
- درختی را باز کنید که آرزو را روی آن گذاشتهاید.
- روی آویز خود بزنید.
- حذف پیام را بزنید.
- نام و آویز را در پیام تأیید بررسی کنید. دوباره حذف پیام را بزنید.

- روی درخت پیام بگذار را بزنید. متن درست را بنویسید، آویز انتخاب کنید، پیشنمایش را بررسی کنید و بفرستید.
متن، آویز و پیام صوتی برای همیشه حذف میشوند. ابتدا واژههایی را که میخواهید نگه دارید کپی کنید.
تغییر افرادی که میتوانند آرزو را بخوانند
- وارد شوید و آرزوی خود را باز کنید.
- با عمومی کردن دیگران هم پس از روز بازگشایی میتوانند آن را بخوانند.
- با خصوصی کردن فقط شما و صاحب درخت میتوانید بخوانید.
- برچسب عمومی یا خصوصی را بررسی کنید.

لازم نیست آرزو را حذف کنید یا دوباره بفرستید. روز بازگشایی تغییر نمیکند: صاحب درخت از ۲۵ دسامبر آرزوها را میخواند.
برداشتن آویز از درخت خودتان
صاحب درخت میتواند آرزوهای درخت خود را حتی پیش از ۲۵ دسامبر حذف کند.
- وارد شوید و درخت خود را باز کنید.
- روی آویزی که میخواهید بردارید بزنید.
- سطل زباله با نام حذف پیام را بزنید.

- آرزو را بررسی کنید. برای حذف حذف پیام و برای نگه داشتن انصراف را بزنید.

فقط همان آرزو و آویز آن حذف میشود. درخت و آرزوهای دیگر باقی میمانند.
کدام روش مناسب است؟
- متن اشتباه: آرزوی خود را حذف و دوباره ارسال کنید.
- حریم خصوصی اشتباه: از عمومی کردن یا خصوصی کردن استفاده کنید.
- آویز ناخواسته روی درخت خودتان: بهعنوان صاحب درخت آن را باز و آرزو را حذف کنید.